Anne Vindehall-Fotograf

Min kompis / porträttfoto-porträttfotograf-täbyfotograf

Hej,

Jag har fått en ny kompis. Hon är 4 år och är rolig, spontan, bestämd och säger precis som hon tycker och tänker, det är en härlig egenskap! Jag fick givetvis äran att fotografera henne hos oss på Smajl Studio Barnfotograf. Då hann vi med klädbyte och många roliga lekar tillsammans . Häromdagen stötte vi på varandra igen och då frågade lilla fröken -Om vi inte skulle leka igen? Det känns som ett gott bevis och betyg att man har lyckats som barnfotograf, kan jag tycka. Kram från kompisen  Anne

Barnfotografering StockholmAnne Vindehall-Fotograf

Rolig barnfotograf

Rolig barnfotograf

Täby Barnfotografering

Anne Vindehall-Fotograf

Barnfotograf i Täby

Anne Vindehall-Fotograf

Barnfotografering Stockholm

Familjefotografering Täby

Familjefotografering Täby

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *