MANGES FOTOSKOLA – LEKTION 1 – HOPPA OCH KITTLAS

VILL DU HA LITET EXTRA LIV I DINA PORTRÄTTBILDER? – Ja självklart vill du det!!

Nu kommer jag att gräva på djupet av min fotosjäl för att dela med mig av mina bästa tips på hur du tar konstnärliga och avancerade foton med din mobil-kamera…  Nä var inte rädd, jag skojar!!

Det kommer snarare att bli väldigt lekfullt, det blir enkla och konkreta tips som jag  tror kan lyfta din vardagsfotografering litet så att du själv kan ta bättre bilder med din mobil. Idag då ¨kameran¨ alltid är med och ”filmrullen”  i princip är gratis så är det ju bara  att ösa på med knäppen, men ibland behöver man lite hjälp på traven för att få till sina foton litet bättre.
Här kommer mitt första tips som är kul och bra:

Låt modellen stå med ryggen mot dig och exempelvis hoppa runt. Knäpp precis när hon eller han kommit runt. Du får flygande hår och skön rörelse och fors i fotot. Slumpen gör att bilderna blir lite oförutsägbara och kul. Men det bästa med det är att det blir lite galet och många skratt! På köpet fångar du dessutom ett härligt och avslappnat ansiktsuttryck.

Är det en selfie du tar med en kompis, så passa på och kittlas lite med den lediga handen i midjan, så får du ett skönt garv på bild av din vän!

Good luck! / Mange

PS. Välkommen att följa mig här på min blogg, så missar du inte när nästa lektion i min fotoskola kommer!

‪#‎älskarmittjobb ‪#‎fotograf på ‪#‎smajlstudio i ‪#‎täby ‪#‎personligaporträtt ‪#‎foton för ‪#‎företag & ‪#‎familj #www.facebook.com/smajlstudio 

5 Kommentarer
 1. Cajza
  Cajza says:

  Men haha, vilket bra tips!! 🙂 jag testade på mig själv när jag tog en selfie 🙂 hoppa gick ok, men lyckades inte kittla mig själv samtidigt haha, måste fixa en selfieassistent!!

  Svara
  • Magnus Svensson
   Magnus Svensson says:

   Vi gör ett försök att hoppa ett halvt varv….. Jag kanske kan lära mig något om grupphopp och foto…. Blir Spännande…

   Georg, Kul ska försöka att bjussa på fler kul tips….

   Svara

Trackbacks & Pingbacks

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 + 4 =