Anne Vindehall

ANNE heter jag. Jag är en glad tjej mitt i livet och jag älskar mitt jobb som fotograf på Smajl Studio. Det är jag som huvudsakligen fotar familjerna på Smajl.

ALLT FRÅN DE FINA SMÅ BARNEN till den gigantiska släkten, den gravida magen och den underbara lilla nyfödda bebisen. Våra fyrbenta vänner är också varmt välkomna till oss, jag gillar dem skarpt och oftast gillar de mig.

Bröllopsfotografering är också väldigt speciellt och bland det roligaste man kan få göra som fotograf. Det är stor ära och en spännande utmaning som jag gärna tar. Jag älskar att sedan göra fina fotoböcker från de bästa bilderna.

JAG VILL ATT MINA BILDER SKA KÄNNAS fräscha och moderna, och om man vill, gärna lite galna och utanför boxen. Jag fotograferar på det sättet som jag själv skulle vilja ha min egen familj på bild. Då känns det rätt i hjärtat för mig.

Komposition och ljus är viktigt, men vad gäller familjer och barn så är det viktigaste att man inte ger sig. Tålamod, tålamod och hårt jobb är nyckelorden. Och det kan jag lova, att jag alltid ger allt för att ta de bästa bilderna.

VÄLKOMMEN MED DIG OCH DIN FAMILJ TILL MIG! / Anne
Tfn: +46 73 338 08 66, Mail: anne@smajl.se