Porträttfotograf Stockholm

Aldrig har företagets ambassadörer, medarbetarna varit viktigare än nu. Jag fotograferar olika typer av bilder till företag, men är nog lite extra bra på avslappnade företagsporträtt som känns uptodate, personliga och visar varje person på bästa tänkbara sätt.
Vilken känsla vill du nå med bilderna och i vilka sammanhang ska bilden användas, sv/vit eller färg, format, finns det kanske en guideline för företagets bilder? Tillsammans så finner vi svaren och bestämmer en linje för fotografierna som ska tas.

De snabbaste växande sociala medierna, som Instagram och Pinterest bygger sina framgångar på den visuella upplevelsen. Såklart så ska även du eller ditt företag inte missa det tåget. Bra bilder förstärker ert budskap och varumärke, lyfter det personliga och fångar intresset för er. Oavsett om det gäller bilder till din egen sida eller företagets, så är det av största vikt med riktigt bra och personliga bilder på dessa plattformar.

Härliga bilder i de olika marknadsmedierna gör att man upplever mer av företagets själ och substans. Speciellt bilder på harmoniska medarbetare hjälper bygga företagets Goodwill. Precis som IRL, så har man inte många sekunder på sig att göra ett första intryck på nätet.
Visst vill man hellre göra affärer med företag som utstrålar värme och professionalitet. Medarbetarna är företagets viktigaste tillgång, så visa upp dem med en rättvisande bild. Som bonus får de bilden de förtjänar.

Bolla gärna din bildtankar med mig. Välkommen att kontakta mig för mer information eller offert. Maila till magnus@smajl.se för pris, mer info och fler referenser. Anlita porträttfotograf i Stockholm. Vi har studion i Täby och kan resa på begäran.