Magnus Svensson

MAGNUS heter jag och jag är fotograf på Smajl Studio sedan 20 år tillbaka, det var då jag öppnade fotostudion i Täby. Det är fortfarande lika spännande och kul att få fotografera och driva studion. Intresset för foto fick jag tidigt. Min passion är porträttfoto som jag brinner extra för. Jag har lärt mig, utvecklats och inspirerats av de bästa fotograferna.

JAG FOTOGRAFERAR företagsporträtt och produkter i studion men lika ofta är jag ute hos kunder på företag och fotograferar alla möjliga typer av uppdrag, allt från reklamfoto, medarbetare, miljöer, event, ja, allt som du kan se exempel på under företagsdelen. Att fotografera bröllop är också alltid extra spännande. Just de bilderna är så viktiga och innebär ett stort förtroende för mig att få göra.

JAG TYCKER ATT MÖTET MED MÄNNISKOR är det roligaste med yrket. Jag vet att många tycker att det är lite skrämmande att stå framför en kamera och min styrka är att jag är duktig på att avdramatisera det, den erfarenhet jag fått gör mig trygg och bra på att skapa en avslappnad stämning som bäddar för bra bilder.

JAG ÄR GÄRNA MED I ETT TIDIGT STADIUM och diskuterar bildlösningar, det kan gälla allt ifrån hur de nya medarbetarfotona ska se ut eller hjälpa till att hitta en linje för nya produktbilder. Jag håller mig uppdaterad på trender, nya manér och de oanade möjligheterna som den digitala eran bjuder.

VÄLKOMMEN ATT HÖRA AV DIG TILL MIG OM DU VILL BOLLA IDÉER ELLER VILL HA EN OFFERT PÅ ETT FOTOUPPLÄGG. / Magnus.
Tfn: +46 70 795 65 84, Mail: magnus@smajl.se