FOTOGRAF I TÄBY

ANNE VINDEHALL ANNE heter jag. Jag är en glad tjej mitt i livet och jag är fotograf på Smajl Studio, Täby, Stockholm och jag älskar mitt jobb. Det är jag som
huvudsakligen fotar familjerna på Smajl.

ALLT FRÅN DE FINA SMÅ BARNEN till den gigantiska släkten, den gravida magen och den underbara lilla nyfödda bebisen.
Våra fyrbenta vänner är också varmt välkomna till oss, jag gillar dem skarpt och oftast gillar de mig.
Bröllopsfotografering är också väldigt speciellt och bland det roligaste man kan få göra som fotograf. Det är stor ära
och en spännande utmaning som jag gärna tar. Jag älskar att sedan göra fina fotoböcker från de bästa bilderna.

JAG VILL ATT MINA BILDER SKA KÄNNAS fräscha och moderna, och om man vill, gärna lite galna och utanför boxen.
Jag fotograferar på det sättet som jag själv skulle vilja ha min egen familj på bild. Då känns det rätt i hjärtat för mig.
Komposition och ljus är viktigt, men vad gäller familjer och barn så är det viktigaste att man inte ger sig.
Tålamod, tålamod och hårt jobb är nyckelorden. Och det kan jag lova, att jag alltid ger allt för att ta de bästa bilderna.

VÄLKOMMEN MED DIG OCH DIN FAMILJ TILL MIG! / Anne
Tfn: +46 73 338 08 66, Mail: anne@smajl.se

Smajl studio

#Fotograf #Bröllopsfotograf Täby, #Barnfotograf Täby#, #Fotograf Täby#,CV-fotografering, körkortsfotograf, Djurfotograf, Hästfotograf, Fotograf Stockholm, Nyföddsfotografering, Gravidfotografering, din fotograf, Barnfotograf, barnfotograf Täby, underbarabarn, Körkortsfoto – fotograf, bröllopsfoto, körkortsfoto, barnfoto, id-foto, foto, bilder och porträttfamiljefotografering, fotografering, fotograf täby, barnfotograf, syskonfotograf, vackra lekfulla bilder, #fotograferar barn och familjer# cv fotografering Stockholm# fotograf Täbycentrum#körkortsfoto täby# vigsel#nyfodd_foto_smajlstudio_3Körkortsfoto – fotograf, bröllopsfoto, körkortsfoto, barnfoto, id-foto, foto, bilder och porträtt

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo + 17 =