FOTOGRAF TÄBY / VÅR STUDIO

Studiofotograf

lokalen snygg

Stockholms Fotograf

Fotograf Stockholm

Livet är fullt av stunder vi alltid bär med oss.

Vi föds och vi döps. Bildar familj och ibland nya familjer. Vi fyller jämna år, ställer till med fest, tar studenten och gifter oss. Händelser som vi alltid bär med oss i minnet . Men även minnet bleknar med tiden.

Alla de här stunderna och även de mer vardagliga skapar vi minnesvärda foton av. Istället för de traditionella porträttfotot , utgår vi från dig och hittar känslan av vem du är och gör något som både du och vi kan vara stolta över.

Välkommen med din familj eller kanske företagets personal till vår studio i Täby.

Här kommer lite fina bilder på vår fräscha studio som ligger i Täby utanför Stockholm. Vi är allt ifrån nyföddfotograf, barnfotograf, familjefotograf, släktfotograf, bröllopsfotograf, portättfotograf, företagsfotograf och vi gillar även att fotografera  de små hundarna till de stora hästarna.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

femton − 10 =