Bebisfotografering Stockholm

Babyfotograf Anne Vindehall

Vad underbart roligt det kan vara att fotografera en liten bebis. De gör så många poser, gester och miner så man dör av skratt ! Vi leker alltid med barnen för att få fram de roliga minspelen och bilderna blir ett minne för livet.

Barnfotografering hos oss är väldigt populärt och det är många som vill ha vårt erbjudande med 2 fotograferingar för 975:- ingår 1 st 18×24 cm förstoring i första bebis-fotosessionen. Första gången kommer man när bebisen är emellan 3-6 månader och sedan när bebisen är runt 1 år. 

Det är många som kommer med hela familjen och gör en familjefotografering då barnet är 1 år.(tillägg 150:-/per) Om man vill göra något extra roligt, så kan jag tipsa om Smash the Cake. Det går till så här att man tar med sig en lagom liten tårta som 1-åringen får gå loss på. Jag lovar att det blir en rad underbart härliga bilder.

 

 

Anne Vindehall

Fotograf bebis

3S9A2417

Bebisfotografering

Barnfoto Stockholm

3S9A2400

Bebisfotografering

Fotograf-barnfoto

Bebisfotograf Täby

Bebisfotograf Täby

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tretton + sex =