Öppna förskole-fotograferingar fullt igång.

Hej!

Nu är jag fullt igång med att fotografera Öppna förskolor runt omkring. Alltid lika roligt att träffa så många olika barn i olika åldrar. Allt ifrån några månader upptill mellanstadieåldern. Fotograferingen är alltid gratis och man väljer sedan själv vilka bilder man önskar beställa i olika storlekar ( olika kostnad beroende på storlek på bild ). Det roligaste är ändå att man får träffa återkommande familjer som är med på både Öppna förskolans fotografering och som även bokar familjefotografering i studio här i Täby.

Visst är man lite trött när man packar ihop all utrustning i slutet utav dagen. Men då bilderna är inladdade och klara sitter man vid datorn och gläds att många bilder blev lyckade. 

Jag får samtal att många Öppna förskolefotograferingar är fullbokade redan. Då kan jag glädja er att vi har ju faktiskt något som heter Snapshot på Smajl studio. Det menas att barnet blir fotograferade 5-10 min må-fr 9-15. endast 375:- inkl 13×18 cm förstoring . Detta passar ju även de barn som inte får möjlighet att bli fotograferade på förskolorna/dagis längre. Eller kanske man inte blivit riktigt nöjd med sin skolfotografering?Må så gott..nu börjar det bli höst. : )

Familjefotografering Stocksund

Sötnos i Stocksund

Smaj studio Anne Vindehall

Det är inte alltid de gladaste bilderna som kan vara de sötaste…

Fotograf Anne VindehallFörskolefotografering Norrortanske Porträttfoto Öppna förskolan Stocksund

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

11 − tio =