Bröllopsmässa Stockholm 21-22 jan

Hej alla stundande Bröllop och blivande Brudpar!

Nu är det bröllopsmässa i Stockholm Grand Hotel den 21-22 jan 2017.  Välkomna till oss fotografer på Smajl studio i Täby/Stockholm. Vi  vill ge er ett alldeles unikt och speciellt erbjudande med 1500:- rabatt på våra stora bröllopspaket om ni bokar in oss innan den 22 feb 2017. Vi gör gärna spännande fotoreportage från hela er stora bröllopsdag till de mindre familjebröllopen.  Önskar ni hellre studioporträtt finns vår fina studio i Täby. 

Bröllopsfotograf Hedenlundaslott Smajl studiobröllop HedenlundaslottHedenlundaslott bröllopBrud på Hedenlundaslottbröllop Sörmlandbröllopsfotograf Anne Vindehall Smajl studioBröllopsmässa Stockholm bröllopsfotograf stallmästarebröllopsfotograf hagaparkenbröllopsfotograf med barnbröllopsfotograf Stallmästaregårdenbröllop hagaparkenBröllop Stallmästaregården

Anne Vindehall Fotograf

Närbild ringar

barn och bröllopbröllopsfotografbröllopfotograf hagaparken bröllop saltsjöbaden Grand Hotelbröllopsfotograf stockholmbröllopsmässan stockholm

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 − sex =