Fotograferad bloggerska-Ekompassen

Hej

För ett tag sedan fotograferade jag en driftig tjej/mamma, som heter Lotten Kolb.

Lotten driver en egen blogg som heter ekompassen, www.ekompassen.se , där hon delger olika råd, tips och ideér om att främja beteenden som är nytta för både individen och miljön.

Jag har även fotograferat familjens barn under många år tillbaka och det har varit roligt att träffa dem alla under en busig och lekfull timme i fotostudion.

Citat ifrån Lottens hemsida.

”E-kompassen är en blogg om Ekonomi, Ekologi och Konsumtion Syftet är att främja beteenden som är till nytta för både individen och miljön. Jag vill bidra till att göra det lätt att göra rätt. Konkreta tips och idéer som underlättar för min målgrupp att agera i linje med sina hållbara värderingar på ett plånboksvänligt sätt. E-kompassen riktar sig till den vanliga konsumenten såväl som till den ekonomiskt och ekologiskt mer välorienterade. Bloggen är skriven på ett sätt så att alla ska kunna hänga med. Den startades i augusti 2016 och har genom målmedvetet arbete med SEO och sociala medier snabbt utvecklats till en välbesökt, växande blogg med engagerade läsare!”Anne Vindehall Fotograf

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 1 =