Familjefotograf Stockholm

Det skall vara roligt och glädjefull stund att komma hit på familjefotografering.Att föreviga kärleken och glädjen familjen känner för varandra, att kunna ge er ett fysiskt minne att titta tillbaka på… är mitt önskemål . Den bästa bilden är den som blir tagen!

Vad ångrar vi om några år?…

Kan det vara de gånger vi ställde upp på bild eller de gånger vi höll oss undan?

Jag vill att varje familj ska ha en bild där alla i familjen är med – tiden går så fort och de bilderna kommer att vara ovärderliga minnen om ett par år! Både för oss föräldrar, men mest av allt för barnen.  Att minnas de första stapplande stegen, gluggen i munnen och kanske den coola tonåringen. 

Att fotografera familjen återkommande, att ge er minnen som växer med er och som ni sedan kan titta tillbaka på och följa förändringarna över åren.

Familjefotografering Malmö
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tolv + ett =