Bröllopsmässa den 25-26 mars Bröllopsfeber

Hej ,

Nu är det fullt igång med all planering inför kommande bröllop år 2023 . Jag var i Älvsjö på bröllopsmässan som heter Bröllopsfeber. Där träffade och knöt jag kontakt med både utställare och blivande kunder. Så roligt!💕

Underbart att se alla med full av energi. Nu äntligen kan alla de som hade tänkt att gifta sig göra det!!! Nu kan vi lägga de tidigare covid-åren bakom oss och hoppas på en ljusare framtid med bröllop och festligheter. 🥂

Givetvis delade jag ut ett superduper erbjudande på mässan.💍

Hoppas ni finner det på mitt instagram brollopsfotograf.annevindehall

@brollopsfeber

Varmt Välkomna,

Kram Anne

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tretton − 11 =