Skadefoto Ärrfoto till Försäkringsbolag

Ärrfotografering

Skade och Ärrfoto

När Olyckan varit framme….

Beroende på var ärret sitter och hur vanprydande detta ärr bedöms vara betalar försäkringsbolagen ut ersättning om ens försäkring täcker sådana skador. Bilderna av dina ärr ska uppfylla vissa krav och ibland vill försäkringsbolaget att vi ska sänder in bilderna direkt till dem tillsammans med faktura.

Bättre försäkringsbilder ökar chansen till ersättning

Råkar man ut för en skada kan man få ersättning från sitt försäkringsbolag. Många tar bilder själva, ofta med mobilen, och skickar in. Då kan bilderna avslås eller inte ge en korrekt ersättning då skadan inte framkommer tillräckligt tydligt.

De flesta försäkringsbolag ersätter kostnaden för fotografering hos en riktig fotograf upp till 1000 kronor.

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 1 =