Gratis fotografering/ Julfoto

⭐️GRATIS FOTOGRAFERING ⭐️🔥
Passa på att ta julkort till julklapp 🎅🏻
När? Söndag den 19 nov . Kl 11.00-14.00.
Var? Smajl studio Ljungmyrsvägen 4 Rösjö centrum
-10 min per barn högst 20 min per familj
Man köper bara om man vill. Prislista på efterbeställning mailas.
Bokning sker till mig på anne@smajl.se
0733-380866
Välkomna! 🤗
#familjefotograf #gratis #gratisfotografering familjefotografstockholm #viföräldrar #vimedbarn #playfulheart #familjefotografering #familjefotograferingstockholm #annevindehall #barnfotogra#annevindehallfotograf f #familjefotograftäby #familjefotografvallentuna #familjefotografnorrort #julfotografering #julfotoGratis fotografering #familjefotograf #gratis #gratisfotografering familjefotografstockholm #viföräldrar #vimedbarn #playfulheart #familjefotografering #familjefotograferingstockholm #annevindehall #barnfotogra#annevindehallfotograf f #familjefotograftäby #familjefotografvallentuna #familjefotografnorrort #julfotografering #julfoto
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 + nio =