FAMILJEFOTOGRAF I TÄBY

Anne Vindehall Fotograf

IMG_9512

Välkomna till Smajl studio

För att ni ska bli så nöjda som möjligt med fotograferingen, så vill vi gärna höra om era förväntningar och önskemål, då kan vi förbereda oss på bästa sätt. Har du kanske en bildidé som du känner för så tveka inte att bolla den med oss. Vi avsätter 1 timme för fotografering, men oftast behöver vi inte använda hela tiden, men det är skönt att ha lite marginal.

Vid familjefotografering försöker vi hinna med familjeporträtt, syskon, enskilda porträtt på barn/barnen. Finns det tid över passar vi även på att ta några bilder på er som par! När vi fotar barn så är det alltid på deras villkor, vår målsättning är att det ska vara en lustfylld och fin upplevelse både för dem och er.

Bakgrund Vi fotar mot en vit bakgrund om vi inte kommit överens om annat. Förutom att det är stilrent och snyggt så ger det stora möjligheter att göra spännande Collage ifrån er session.

Kläder & Färger är viktigt vid fotografering och en sak som är svårt att ändra efteråt. Där kan man ha lite olika strategier, alla rätt på sitt sätt. Starka färger ger ett modernare stuk, men de måste då stämma ihop. Pastelltoner blir mjukt och mer romantiskt, strikt svart och vitt är alltid snyggt. Casual klädd eller mer uppklätt är en fråga vi ofta får. Vi tycker att det viktigaste är att det stämmer med er personlighet. Tänk gärna på vad ni har för färger hemma där bilderna ska sitta. Det blir en extra dimension i inredningen om färgerna i bilden matchar inredningen. Converse, finskor eller barfota funkar fint.

Kom gärna 10 min före fotograferingstiden så har ni tid att göra ev klädbyte eller ta en extra titt i spegeln… Tänk på mat och sovtiderna för de lite mindre barnen. Vilken tid är ert/era barn som gladast?

Rekvisita Ni får gärna ta med er någon leksak eller gosedjur som kan vara fint i bilden. Ger barnet också lite extra trygghet som bonus. Vi har rekvisita i studion. Här är lite andra exempel på vad man kan ta med om man vill: Sittbil, fjärillsvingar, maskeradsdräkt/utklädnad, accessoarer såsom pärlhalsband i fina färger, färska blommor, stövlar, vattenkanna, paraply, keps, halsduk, solglasögon,färgglad handväska, boxningshandskar, elgitarr, skateboard osv. Vi ser gärna vilda cowboys eller småprinsessor i studion. Något att dricka och kanske ett litet kex kan behövas. Det kan vara jobbigt för ett litet barn att stå i rampljuset…, så lite extra energi kan behövas. Tips kan vara att avsluta fotosession med varsin färgglad glass eller äpple, melon, jordgubbar eller varför inte en härligt stor polkagrisklubba eller en liten cupcake om det är på födelsedagen?

Fotograferingskostnaden betalas vid fototillfället. I priset ingår förutom fotograferingen en 18×24 cm förstoringen samt en separat bildvisningstimma. Vi förbereder den genom att gå igenom era bilder och lägga dem i olika manér, så att ni ser vad som går att välja emellan.

Rabatt bildvisning En vecka fr o m bildvisningen, så får ni 15% rabatt på er beställning (ej bröllop). Era bilder lägger vi upp på vår hemsida med personligt lösenord. Det gör att ni också kan se bilderna hemma i lugn och ro efter bildvisningen. Om ni vill så varför inte låta mormor själv få kika och välja sina favoritbilder. Tänk på att beställa inom en vecka så att ni erhåller rabatten. Hör av er om ni har några frågor och funderingar. Vi hjälper er gärna med er bildval!

Fotografering Smajl Studio i Täby och Stockholmsfotograf

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra + 9 =