ANNES BLOGG – PERSONLIGA COLLAGETAVLOR

SVÅRT ATT VÄLJA BLAND ALLA BILDER?

Vi skapar gärna ett personligt collage till er av dem! Ni väljer ut era favoritbilder från fotograferingen hos oss,
t ex på barnen, på era djur, på familjen, och finns det förresten något finare än syskonkärlek? I alla åldrar är det härligt att samla de viktigaste personerna i ens liv i ett fint collage, och collagetavlorna har blivit litet av vår specialitet,
och är roliga härliga inslag hemma, oavsett om ni väljer att göra dem i svartvitt, eller färgstarka med detaljer som passar perfekt ovanför färgen på soffan. Testa även vårt manér som vi kallar för ”cool”, varken färg eller svartvit. Väldigt snyggt!

 

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 4 =