ANNES BLOGG – KUL ATT VARA LITE GALEN

HEJ! VA KUL ATT NI TITTAR IN TILL MIN NYA BLOGG!

Jag kallar den för Annes blogg rätt och slätt. Har tänkt till där! 🙂 🙂

Som du kanske vet så är jag en av fotograferna på Smajl, och jag har ju en förkärlek till att fotografera barn, släkter, härliga familjer, coola tonåringar, fyrbenta kompisar och allt annat skönt i familjeväg som kommer till mig, gärna lite spralligt och galet, det blir fantastiska bilder då, eller vad tycker ni? Är inte den här familjen helt underbar? Jag blir lika glad varje gång jag tittar på den här härliga familjebilden!!

Några av mina bilder kommer du att få se här i bloggen, men såklart hittar du massor av mina och Magnus foton på vår hemsida också i alla möjliga kategorier och bildgallerier.

Jag vill gärna berätta lite om vad som händer bakom kulissen på Smajl då och då. Och får vi in en ny läcker ramkollektion eller en fräck bakgrundsfond då är risken stor att du kan läsa om den stora världshändelsen här! 🙂

Och både jag och Magnus vill förstås gärna ha kommentarer och reflektioner här i våra bloggar. Tyck mycket, gärna!!! Det är ni som är våra kunder och det är för er vi fotograferar!

Hoppas vi ses snart!

3 Kommentarer
 1. Cajza
  Cajza says:

  Alltså, vill bara säga att jag älskar den där bilden!! Vilken härlig och glad familjebild!! Lycka till med nya bloggen!

  Svara
  • Magnus Svensson
   Magnus Svensson says:

   Annika, Alltid lika roligt att få träffa er och få fotografera er familj. Sköna människor får sköna bilder. Kram 😉

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tio + fjorton =