ANNES BLOGG – RESUMÉ FRÅN MIN GAMLA BLOGG

UT MED DET GAMLA, IN MED DET NYA…
Ja, nu har jag samlat ihop några guldkorn från min gamla blogg, för äntligen, äntligen är vi klara med vår nya sajt på smajl.se! De blogginlägg som du ser här nedan kommer från den gamla, och efter det här inlägget, ja då är det nya bloggen och sajten som gäller!  Hurra!! 🙂 Och välkommen tillbaka hit!

På vår hemsida finns nu förstås massor med härliga bilder i alla möjliga kategorier, men här ser du några av mina barnfotograferingar som jag gjorde precis innan det var dags att lansera vår nya sajt, och några av mina älsklingsbilder som jag gärna vill ta med in i det nya!

Det är extra härligt när man får fotografera samma barn vid flera tillfällen, när jag fotograferade en av småtjejerna här, Emmalie senast hade det nästan gått 1 år sedan jag fotograferade henne som nyfödd. Det var så roligt att få träffa henne igen och få se vad hon blivit för en liten tjej. Vid första besöket sov hon så sött i korgen och nu kom en liten tjej med en härlig personlighet på besök i studion. Och att ha en liten ett-åring på besök i fotostudion är så väldigt mysigt!

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 4 =