BARNFOTOGRAF I TÄBY. HÄR HAR VI EN KAVAT TJEJ PÅ DRYGA 1-ÅR!

Jag fick åter igen träffa denna underbara tjej Melissa som har sådan där härlig karissma, som man bara inte glömmer på ett tag . I studion i Täby. 

Första gången träffade jag henne på vår öppna förskola fotografering som vi brukar göra i krokarna runt Täbys omnejd. Där har vi bara några få minuter på oss att få ett gäng minnes värda bilder. Denna gång fick vi till en hel del och jag vill lova att den här lilla tjejen gillar att stå framför kameran.

Nu kom Melissa åter till vår studio i Täby. 

Även denna gång charmade hon mig med fina och busiga smajl. Nu hade vi 1 hel timme på oss att både ta glada,busiga och lite allvarsamma bilder. Denna gång blev det 3 ombyten, må säga att mamma Micaela hade planerat bra med både kaka och ballonger. Tänk vad skön energi man kan få av en glädjespridare av denna kaliber.

Hälsningar Anne

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 2 =