FAMILJEFOTOGRAFERING, KUSIN ELLER VARFÖR INTE HELA TJOCKA SLÄKTEN?

Hej Alla Vuxna, Barn, Kusiner och Släktingar !

Vi har märkt att fler och fler väljer att inte bara fotografera familjen utan även stora tjocka släkten. Detta är något vi tycker är extra roligt och vi har märkt att det verkligen är en uppskattad gåva att ge bort i födelsedagspresent eller som en rolig ”happening” på sin stora dag.

Vi fotograferar antingen i vår studio i Täby eller utomhus i dess närhet. .Passa på att även ta den där fina bilden på mormor och morfar, så de kan få sig en hjärtebild.

Att fotografera släkten är inte alltid så lätt med både små och vuxna, det gäller bland annat att planera sov och matklockan för de små. Något som är viktigt är att ha en röd tråd i sitt klädval. Vissa tycker att starka färger gör en härlig färgklick och andra håller en mjukare ton som pastellfärger . Har ni egen kul ideé på bild , så är vi gärna med på noterna.

Varmt Välkomna till vår Smajl studio-Fotograf i Täby

Hälsningar Anne

 

 

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 5 =