Jonas The Bulldog

Anne Vindehall Fotograf

Hej alla hundälskare!

Måste bara visa er lite sköna bilder på den Engelska Bulldog-(en) Jonas som bor här i Täby/Stockholm. Han går att följa på Instagram och har snart nästan 10.000 följare!  Vi fotograferar gärna hundar och det händer ganska ofta att denna kära familjemedlem även får vara med på familje-fotograferingarna i vår studio i Täby. 

Texten nedan är tagen från hans Instagram:

Hi! My name is Jonas. I’m an English Bulldog who lives in Täby, Stockholm, Sweden ???????? with my mom and dad. Born 2 March 2011. I love ???? ???? and bacon! Engelsk BulldogHundporträtt TäbyFotograf hund StockholmJonasthebulldogFotograf Anne VindehallHundfotograf Täby

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

16 + 9 =