Kombinera Gravid och nyfödd-fotografering

Hej alla fina gravidmagar!

Boka tid hos mig då magen är ­så där riktigt rund och fin, men innan du kanske svullnat upp i ansiktet och ­magen har sjunkit något. Ca tid runt vecka ­33–35. Det kan gå olika snabbt om man väntar första eller det är ett kommande syskon.

Tänk efter vilken känsla du vill ha på bilderna.

Ska vi vara inne i fotostudion eller utomhus?

Om utomhus ,boka in fotograf­eringen antingen tidigt på morgonen ­eller i kvällssol. Undvik att plåta mitt på dagen, då skuggorna blir för ­skarpa.

Street? Romantiskt? Humoristiskt? Tänk ut ett förslag på en miljö där du kan använda olika bakgrunder, som varierande natur, en vacker husfasad. Höstlöv i morgonsol…

Jag är öppen för nya ideér .Sök efter egna ideér på bilder genom att gå in på Instagram, Pinterest eller Google, sök påordet ”gravid” ­eller ”pregnant”, då dyker massor utav mag­bilder upp att inspireras av!

Blommor och annan rekvisita, måttband, foto på ultraljudet, el. stort sidenband.

Välj kläder som framhäver magens ­konturer.

Variera håret för att nå ­olika ­resultat på bilderna.

Ska du ta lättklädda bilder? Kom ihåg att ta av dig strumpor, underkläder eller andra tajta plagg ett par ­timmar innan så att du inte har fula ­märken på huden.

Försök kom utvilad med en bra natts sömn som gör dig pigg och fräsch. En snygg makeup är alltid fint och gör det lilla extra på bilderna!

Ta med din partner eller den kommande bebisens eventuella storasyskon på några av bilderna. Det blir ett fint gemensamt minne.

Våga släpp lös och spexa lite framför kameran! De bästa motiven fångas ofta när du inte står stelt och poserar.

Välkommen!

Pregnant Stockholm

Pregnant TäbySmajl studio Barnfotograf TäbyFotograf Syskon TäbyAnne Vindehall Fotograf

 

 

 

Fotografering Bebis TäbyBebisfotografering TäbyFoto Nyfödd TäbyNyföddfotografering StockholmNyföddfotografering TäbyBabyfotografering

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × tre =