MANGES FOTOSKOLA – HUR SVÅRT KAN DET VA´?

HUR SVÅRT KAN DET VARA… 

har man många gånger tänkt när fotoobjekt ”ojar sig” över att bli fotade.

Vid ett av mina fotojobb för Lotti P Cashmere Collections webbshop, www.lottip.se skulle några plagg fotokompletteras och inga modeller fanns på plats.

Och då kom frågan såklart…

-Skulle inte du och Anne kunna vara modeller för några plagg? Ni blir nog jättebra!
– Jo morsning, tänkte vi. 🙂

Anne fotade mig och jag fotade henne! Vi körde våra bästa knep för att få till det. Kan inte säga att det var så enkelt att se avslappnad och naturlig ut….
Men kanske blev vi lite bättre fotografer av att vara framför kameran istället för bakom? Man får litet mer förståelse för att det inte alltid är så lätt.

Men ett bra knep som man kan tänka på när man behöver le naturligt på bild, är att man kan tänka på någon man älskar! Det kan vara en flickvän, din man, eller kanske din mamma. Tänk att det är bilden de ska titta på när de saknar dig!

Ja, så numera kallar vi oss foto-modeller också! Ingen hybris här inte haha …Vi väntar dock fortfarande på att modellagenturerna ska börja ringa! Dock lite tyst från dem, men det släpper nog snart… fel nummer kanske 🙂 ?
(Skoja bara 🙂 )

‪#‎älskarmittjobb ‪#‎fotograf på ‪#‎smajlstudio i ‪#‎täby ‪#‎personligaporträtt ‪#‎foton för ‪#‎företag & ‪#‎familj #www.facebook.com/smajlstudio ‪#‎lottip

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton + 14 =